Wat is de gemiddelde levertijd: mits de platen voorradig zijn is de levertijd meestal slechts enkele dagen

 

Kan ik de platen ook ophalen bij jullie: daar wij zaken doen met meerdere leveranciers om de prijs zo goedkoop mogelijk te houden is ophalen niet mogelijk.

 

Hoe kan het dat aluminiumplaatwinkel de platen zo goedkoop kan aanbieden: wij hebben geen eigen opslag, geen dure accountmanagers en geen telefonist,
daardoor kunnen we zeer concurerend aanbieden.

 

Ik vind de verzendprijs vrij hoog: indien mogelijk is het altijd goedkoper om een aantal kleinere platen tegelijk te bestellen dan 1 hele grote plaat aangezien deze moeilijk handelbaar is en duur is om te versturen.

 

Hoe kan ik betalen?: bedrijven kunnen bij aluminiumplaatwinkel.nl op rekening geleverd krijgen ( na interne goedkeuring en tot een bepaald bedrag ) Particulieren kunnen zonder extra kosten vooraf betalen via iDeal. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot levering onder rembours (betaling aan de chauffeur) hiervoor zijn wij helaas genoodzaakt een bedrag van 17,50 incl. btw in rekening te brengen.

 

Is het niet gevaarlijk om vooraf te betalen? nee absoluut niet, vele klanten zijn u al voor gegaan, en zoals u kunt zien op onze website ( bij contact ) staan wij gewoon ingeschreven bij de kamer van koophandel, wij willen enkel een goed product leveren voor een scherpe prijs en dat houdt ook in dat wij geen dure incasso bureaus in willen schakelen om achter ons geld aan te hoeven.

 

Herroepingstermijn particulieren Indien Klant een natuurlijk persoon is die niet handelt in de uitoefening van zijn beroep of bedrijf, heeft de Klant het recht de op afstand gesloten Overeenkomst met aluminiumplaatwinkel.nl binnen 14 dagen na ontvangst van het product, zonder opgave van redenen, kosteloos te ontbinden. Slechts de rechtstreekse kosten voor de retourzending komen voor rekening van Klant. Deze herroepingstermijn is niet van toepassing op producten die door aluminiumplaatwinkel.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument, zoals op maat gemaakte platen.

 

Verkopen jullie ook andere metalen? Jazeker, wij zijn onderdeel van Metaalgeneraal en we verkopen tevens RVS platen, Traanplaten en Schopplaten . Daarnaast kunnen we ook maatwerk gezette, geknipte of geboorde platen leveren.

 

Bereken hier uw prijs